Beslissende matchen in aantocht...
Het seizoen nadert zijn einde maar voor verschillende ploegen is het verdict voor volgend jaar nog niet gevallen. Ons uithangbord, de A-ploeg, hoeft zich normaal geen zorgen meer te maken. Met nog 4 wedstrijden te gaan, voldoet het om er 2 te winnen. Natuurlijk wordt er gestreden om ongeslagen kampioen te worden en terug te keren naar 1ste nationaal. Waar de spanning bij het eerste team ontbreekt, loopt de kan bijna over bij de B-ploeg. Zij staan namelijk met 1 punt voorsprong aan de leiding. Concurrenten zijn streekgenoot Schulen en het Mechelse Salamander. Laat nu net nog dat in de laatste weken tegen deze ploegen gespeeld moet worden en voeg daarbij nog eens 2 degelijke ploegen, het wordt nagel bijten daar in Landelijke A. Onze C ploeg komt uit in 3de provinciaal en zou eigenlijk moeten promoveren om de kloof stilletjes te dichten met de bovenste ploegen. Momenteel staan ze 1ste met 3 punten voorsprong op Morata Mol. Binnen 2 weken moeten zij hier een uitwedstrijd gaan spelen. Bij winst staan zij volgend jaar in 2de provinciaal. Moet lukken voor deze vaste ploeg bestaande uit Bernard, Daniel, An en Nick. Elk jaar is er wel een ploeg die een beetje opgeofferd wordt ter aanvulling van de andere ploegen. Dit jaar was dit de D-ploeg. Jammer, want de normale D-ploeg beschikt over spelers met genoeg kwaliteit om mee te draaien in 3de provinciaal. Het is nooit leuk spelen met slechts 3 spelers, toch is het dan belangrijk om ook dan alles te geven en niet de moed op te geven. Volgend jaar proberen terug te promoveren naar 3de is de boodschap. De E ploeg bevindt zich momenteel in de 'danger' zone. Gek, als je bekijkt met wat voor spelers we hier spelen... Ervaren rotten zoals Jos en Francois aangevuld met de jeugdigheid van Siemen en Jonathan. Toch is het hier nog niet gedaan. Behoud kan nog steeds, er moet dan echter gewonnen worden. Aan de bak dus! De F-ploeg won recent van hun grootste concurrent Centrum. Hierdoor eiste ze de 1ste plaats op in 5de provinciaal. Nu geen steken meer laten vallen om dan volgend jaar de ontwikkeling verder voort te zetten in 4de provinciaal. Ten slotte nog de E-ploeg. Opvallend hier is dat de jongere spelers, Eva, Driek en ook Dylan regelmatiger en steeds meer wedstrijden winnen. Af en toe nog wat meer concentratie en vechtlust tijdens de wedstrijden om dan samen met 'oudere' Erik en Els volgend jaar wat plaatsjes hoger te eindigen!
Gepost op 09 Mar 2014 door Nicolas


Hasselt wint in TT Intercup!
Hasselt plaats zich voor derde ronde TT Intercup. Hiervoor versloeg het Mugnano (ita) in eigen huis met 4-2. Kopman Tim liet er geen gras over groeien en won met een duidelijke 3-0 van Izzo. Hierna was het de beurt aan Mugnano om een vlotte overwinning te boeken. Eerste speler Massarelli, recent nog goud behaald met ItaliŽ op de Europese jeugdkampioenschappen, won vlot van Nicolas. Dotun zorgde echter terug voor de voorsprong. In een spannende wedstrijd won hij van Di marino. Doordat de dubbel (Tim/Dotun) naar Hasselt ging kwam de score op een 3-1 te staan. Nog ťťn punt was nodig om ons te plaatsen voor de 3de ronde. De strijd der kopmannen was er eentje van tafeltennis op zijn best. Beide spelers bleken aan elkaar gewaagd te zijn waardoor het tot het einde spannend bleef. Tim kon echter 7 matchpunten niet verzilveren waardoor Mugnano terug in de match kwam. Al snel verdween de hoop bij de Italianen, Dotun gaf de jonge Izzo namelijk geen kans en bracht de einduitslag op 4-2. Hasselt door naar de volgende ronde!
Gepost op 19 Dec 2013 door Nicolas


Beker van BelgiŽ
Hasselt heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales in de beker. Het verloor in een aangename wedstrijd met 1-4 van Landskampioen Logis Auderghem. Toch lagen er kansen. Nicolas leidde een logische nederlaag tegen Kou Lei. Nadien was het de beurt aan Dotun. Hij maakte een 0-2 achterstand goed tegen Anthony Maeck en scoorde zo het eerste punt voor Hasselt. Tim verloor echter nipt van de nummer 2 van BelgiŽ, Yannick Vostes Wat de score op 1-2 bracht. Jammer genoeg ging nadien ook het dubbel in vijf sets verloren. Hierna was het afgelopen, de kopman van Logis, de sterke Kou lei beslechtte de wedstrijd in straight games tegen Dotun. Toch kunnen we terug kijken op een mooie avond met tegen de 100 supporters, lekker eten en spectaculair tafeltennis. Nog even een dankwoord aan de vrijwilligers voor al hun werk. Bedankt!
Gepost op 14 Dec 2013 door Nicolas


Website online
Vanaf heden zijn we terug online. Wegens enkele problemen was onze website enkele weken offline. Nu kunnen jullie opnieuw alle activiteiten van onze club online volgen.
Gepost op 13 Nov 2013 door Admin


Blijde gebeurtenis
Afgelopen dinsdag 08 oktober 2013 vernamen we de geboorte van Mathis, het zoontje van Tim Janssens en Nele Pattyn. Mathis is, na Rens Jooken en Nore Putzeys, al de 3e geboorte bij de club in iets meer dan een jaar! Namens tafeltennisclub Hasselt van harte proficiat!
Gepost op 09 Oct 2013 door Admin


<< Previous 1 2 3 Next >>

Powered by CuteNews