Facebook pagina
TTC Hasselt heeft ook al een tijdje een pagina op Facebook. Hier verschijnen vaak nieuwtjes, foto's en leuke filmpjes op. Neem zeker een kijkje op: https://www.facebook.com/pages/TTC-Hasselt/237731766266423?ref=bookmarks
Gepost op 01 Sep 2014 door Nicolas


Toernooi nieuws
Ondertussen hebben er nog 2 A-toernooien plaatsgevonden. Op zondag 3 augustus werd er gespeeld in Antwerpen. Voor Didier was het zijn rentree na 2 jaar blessureleed. Hij toonde meteen dat hij het nog steeds in zich heeft. Hij werd slechts met het kleinste verschil uitgeschakeld in de 1/4 finale van de B6/B4 reeks. Ook voor Nicolas was er een kwartfinale maar dan in de B-reeks. Enkel trainer Tim kon een podiumplaats bemachtigen. Hij haalde de halve finale in de A-reeks na overwinningen op Renard (B0) en Bierny (A13). Afgelopen weekend was het dan de beurt aan Torhout. Ondanks goed spel werden er geen podiumplaatsen veroverd. Opmerkelijk was wel de prestatie van Tim, hij speelde tegen de Roemeen Adrian Dodean (WR311). Tim moest zich jammer genoeg gewonnen geven in de 7de set. Een teleurstelling maar zeker geen slechte prestatie tegen deze sterke speler!
Gepost op 01 Sep 2014 door Nicolas


Toernooi nieuws
Summerping Wanze was de start van de reeks A-Tornooien die plaatsvinden in de zomer. Van Hasselt was enkel trainer Tim aanwezig. Als A21 nam hij deel aan de hoogste reeks. Tim geraakte tot in de halve finale, waar hij verloor van de jonge Bierny Ludovic A13. Het toernooi met de vele randevenementen was bijzonder goed georganiseerd, volgend jaar hopen we op wat meer deelnemers vanuit onze club.
Gepost op 01 Sep 2014 door Nicolas


C-ploeg Kampioen
Na de A is ook de C-ploeg erin geslaagd om kampioen te worden. Het derde team van Hasselt dat bestaat uit Bernard, Nick, Daniel en An bevestigde hun promotie na winst op hekkensluiter Westel. Vanzelfsprekend was de promotie echter niet. Met verschillende sterke kandidaten als Morata, Centrum en Stokrooie moest elke wedstrijd gespeeld worden. Gelukkig kon de C heel het seizoen haar niveau hoog houden en mag het volgend jaar aantreden in 2de Provinciaal. Mooi om te zien was dat elke week bijna dezelfde ploeg achter tafel stond. Hopelijk kan dit worden doorgetrokken naar volgend jaar.
Gepost op 03 Apr 2014 door Nicolas


Hasselt terug in 1ste Nationaal.
Het is gelukt. Waar voorafgaand aan de competitie de doelstelling op promotie stond, bleek dit niet altijd zo evident tijdens de wedstrijden. Elke wedstrijd moest er gefocust worden om geen steekjes te laten vallen. Gelukkig bestaat de 'equipe' van Hasselt uit een sterke homogene ploeg. Als er dan één speler een mindere dag had, werd dit zonder problemen opgevangen door de rest van het team. Zo werd er geen enkele wedstrijd verloren en kan Hasselt uitkijken naar een nieuw seizoen in de op één na hoogste klasse. Wat onthouden we vooral aan het seizoen 2013-2014? Dat ondanks je alle wedstrijden wint tegen de andere ploegen, je zeker moeten winnen van je rechtstreeks concurrent. Anders maakt het allemaal niet uit. We zagen dit in de andere 2de nationaal divisies. Waar 1 match het hele seizoen beslist. Ook voor Hasselt A was het oppassen met eerste achtervolger Champ d'en Haut. Ook zij lieten maar geen punten vallen. Gelukkig stonden onze mannen scherp en werd er overtuigend gewonnen. Dat we de nummers 1 en 2 van de individuele rankschikking in de competitie hebben. Namelijk onze bijna volledig geïntegreerde Dotun en sterkhouder Frederic. Mooi om te zien dat deze spelers zich elke wedstrijd inzetten ook al is de eindscore van het team al beslist. Dat het einde van het seizoen gekleurd werd door onvolledige teams. Ploegen die aankwamen zetten met 3 spelers waarvan er vaak ééntje te zwak bevonden werd voor 2de Nationaal. Zeer jammer voor de andere ploeg die wel een mooie tafeltennisavond willen. De teamgeest goed zit in de ploeg. Misschien makkelijk om te zeggen als je elke wedstrijd wint, maar de mannen zijn een echte vriendengroep. Elke wedstrijd is het weer een plezier om te spelen. Ook Dotun voelt zich thuis. Ondanks andere aanbiedingen blijft hij ook komend seizoen bij Hasselt. Volgend jaar zal er gespeeld worden met dezelfde opstelling. Er komt enkel misschien een invulling voor Tim, die terug gaat naar de superdivisie om zich te meten met de grootsten van België.
Gepost op 03 Apr 2014 door Nicolas


<< Previous 1 2 3 Next >>

Powered by CuteNews